Thaisecatering.nl is een samenwerkingsverband tussen een aantal gerenommeerde authentieke Thaise restaurants in Nederland.

Sinds 1995 zijn wij actief als Thaise restaurants en verzorgen wij sindsdien ook Thaise cateringen op locatie door heel Nederland. Voor zowel kleine als grote partijen zoals verjaardagen, trouwerijen, bedrijfsfeesten, vergaderingen en openingen kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij zeer ervaren in Thaise catering voor festivals, muziek-manifestaties, beurzen, braderieën, en buurtfeesten.

Wij werken uitsluitend met koks van Thaise origine en koken op authentieke Thaise wijze. Onze Thaise kruiden en groenten worden tweemaal per week ingevlogen en wij werken zonder toegevoegde kleur en smaakstoffen.

Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangt u een offerte van een van onze partners. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten en die van onze partners gebruik maakt.