Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Het is echter niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Thaisecatering.nl is hiervoor niet aansprakelijk.
 
Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Thaisecatering.nl of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.
 
Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.
 
Thaisecatering.nl is een samenwerkingsverband tussen een aantal gerenommeerde Thaise restaurants. Zodra men een catering heeft aangevraagd wordt men in contact gebracht door Thaisecatering.nl met de dichtstbijzijnde Thaise restaurant / cateraar die lid is van Thaisecatering.nlThaisecatering.nl brengt beide partijen slechts in contact met elkaar en is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor het handelen en doen van beide partijen. Thaisecatering.nl heeft geen enkele bemoeienis met de inhoud, de verzorging en de financiële afwikkeling van de catering. Vragen, opmerkingen, reclamaties en klachten zullen bij het bedrijf die de catering heeft verzorgd ingediend moeten worden.

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)
The Uniform Conditions for the Hotel and Catering Industry (UVH)
Die einheitlichen Geschäftsbedingungen des Hotel- und Gaststättenverbands der Niederlande (UVH)